Segíteni szeretnél nekünk? Sokféleképpen megteheted!

Csatlakozz hozzánk, és közösen formálhatjuk a jövőt azzal, hogy támogatást és segítséget nyújtunk azoknak, akiknek szükségük van rá.

Adományozz

Minden adomány fontos szerepet játszik abban, hogy pozitív változásokat hozzunk létre és segítsünk azoknak, akiknek erre a legnagyobb szükségük van.

Köszönjük, hogy a mi segítségünkkel szeretnél pozitív hatást gyakorolni a világra!

Légy Önkéntes

Csatlakozz hozzánk önkéntesként, és légy részese egy olyan közösségnek, ahol te is aktívan formálhatod a jövőt és segíthetsz másoknak.

Legyen szó mentorálásról, események szervezéséről vagy közösségi projektekről, itt lehetőséged van hasznos tapasztalatokat szerezni és értékes kapcsolatokat építeni. Gyere, és tegyük együtt jobb hellyé a világot!

Segíts a gyermekeknek

Csatlakozz hozzánk abban a küldetésben, hogy segítsünk a gyermekeknek jobb jövőt építeni. Támogatásoddal lehetőséget teremtünk arra, hogy fejlődjenek, tanuljanak és boldogabb életet éljenek.

Legyél részese a változásnak, és segítsünk együtt formálni egy fényesebb holnapot a következő generációk számára!

Légy Te is VKA hős

Csatlakozz hozzánk, és légy részese annak a csapatnak, amely valódi változást hoz a közösségben. Legyen szó adományozásról, önkénteskedésről vagy csak a tudatosság terjesztéséről, mindenki képes hősként szolgálni és segíteni a változásban.

Legyél VKA hős, és tedd szebbé a világot együtt velünk!

Ajándékozz

Fedezd fel kiváló termékeinket, és ajándékozz szeretteidnek vagy magadnak valami különlegeset! Vásárolj a webshopunkban és támogasd közösségünket, mert minden vásárlással segítesz abban, hogy fontos projekteket és kezdeményezéseket valósítsunk meg.

Válassz tudatosan és ajándékozz értéket azoknak, akiknek számítasz!

Támogass egy családot

Szeretnél segíteni egy családnak? Adományoddal vagy önkéntes munkával jelentős változást hozhatsz azok életében, akiknek segítségre van szükségük.

Támogatásod lehetővé teszi számunkra, hogy segítsünk olyan családoknak, akik nehéz helyzetben vannak. Legyen szó anyagi támogatásról, eszközök biztosításáról vagy egyéb segítségről, minden egyes adomány fontos lépés azok felé, akiknek segítségre van szükségük.

Köszönjük, hogy veled együtt támogathatunk családokat!

Hogyan válhatok Önkéntessé?

Köszönjük, hogy segíteni szeretnél alapítványunk tevékenységeiben, amely a családi krízisben és válásban érintett családok támogatását célozza meg. 

Érdeklődés és információgyűjtés

Ismerkedj meg az alapítvány tevékenységével és céljaival. Látogasd meg weboldalunkat vagy lépj kapcsolatba velünk közvetlenül az önkéntességi lehetőségekkel kapcsolatban.

Jelentkezés és elbeszélgetés

Vedd fel velünk a kapcsolatot az önkéntesség iránti érdeklődéseddel.

Ezután következik egy személyes vagy online beszélgetés, ahol részletesen tájékoztatunk az önkéntes lehetőségekről és elvárásokról.

Képzés és felkészülés

Amennyiben elfogadjuk önkéntes jelentkezésedet, részt vehetsz képzéseinken vagy bevezető programjainkon, hogy felkészülhess a feladatokra és megismerkedhess a szervezet működésével.

Rendszeres részvétel és elkötelezettség

Kezdjd el részt venni az alapítvány tevékenységeiben rendszeresen. Légy elkötelezett és aktívan résztvevő az adott programokban vagy projektekben, hogy segíthesd előmozdítani az alapítvány céljait és a közösség fejlődését.

Pénzbeli támogatás

Ha támogatásainkhoz pénzbeli támogatással szeretnél hozzájárulni, kérlek használd az adományküldő űrlapot.

Iratkozz fel listánkra!