Járjunk elöljáróként

A Válás Kultúra Alapítvány cégeknek szóló támogatási formái segítenek a családi krízis tudatos kezelésében.

Csatlakozzon hozzánk, és támogassa a munkavállalók családi kríziseinek tudatos kezelését, hogy együtt építsünk egy erősebb és összetartóbb közösséget.

Családi krízis és válás tudatos kezelésének fontossága

A családi válságok tudatos kezelése jelentősen csökkenti a munkavállalók stressz-szintjét, ezáltal növelve a munkahelyi produktivitást és elégedettséget. Emellett hozzájárul a pozitív vállalati kultúra kialakításához és fenntartásához, amely hosszú távon erősíti a munkavállalói elkötelezettséget és csökkenti a fluktuációt.

Támogatási formáink

Céges előadás

A családi krízisek és válások jelentős hatással lehetnek a munkavállalók életére és teljesítményére.

A Válás Kultúra Alapítvány céges előadásainak célja, hogy támogassa a munkatársakat tudatosan kezelni a nehéz időket, és segítsen a vállalatoknak fenntartani a munkahelyi harmóniát és produktivitást.

Képzés, workshop

Interaktív képzéseink és workshopjaink célja, hogy a munkatársak és vezetők elsajátítsák a családi krízisek hatékony kezelésének módszereit.

Ezek az alkalmak elősegítik a tudatos kommunikáció és együttműködés kialakítását, ami javítja a munkahelyi légkört és a munkavállalók elégedettségét.

Felsővezetői képzés és coaching

A felsővezetői coaching programunk segít a vezetőknek a családi krízis hatékony kezelésében. Az ilyen jellegű képzés növeli a vezetők empatikus képességeit és problémamegoldó készségeit, elősegítve a pozitív vállalati kultúra kialakítását és fenntartását.

Járjunk elöljáróként

A Válás Kultúra Alapítvány célja, hogy támogassa a vállalatokat a társadalmi felelősségvállalás, a sokszínűség és a befogadó vállalati kultúra előmozdításában, különös tekintettel a családi krízisek és válások kezelésére.

Legyünk összetartó társadalom

Együttműködés és támogatás révén erősítjük a vállalati közösséget és hozzájárulunk egy összetartó társadalom kialakításához.

&

Miért válasszon minket?

Több éves tapasztalatunk és szakértői csapatunk biztosítja, hogy a legfrissebb és leghatékonyabb módszerekkel támogassuk a munkavállalók családi kríziseinek kezelését.

Képzéseink és workshopjaink a legújabb kutatásokon és bevált gyakorlatokon alapulnak. Gyermekközpontú szemléletet terjesztünk.

Minden cég és helyzet egyedi, ezért rugalmasan igazítjuk szolgáltatásainkat az Ön vállalatának specifikus igényeihez. Legyen az szó nagyvállalatról, kis- és középvállalatról, óvodáról vagy iskoláról.

Az egyedi megközelítés biztosítja, hogy a lehető legjobb eredményeket érjük el.

Programjaink nem csak a válás jogi és pszichológiai aspektusait fedik le, hanem figyelmet fordítanak a munkavállalók teljes jóllétére.

A munkahelyi és családi élet egyensúlyának megteremtése érdekében integrált megközelítést alkalmazunk. 

Előadásaink és workshopjaink hozzájárulnak egy támogató és befogadó munkahelyi kultúra kialakításához.

Az elégedett és stresszmentes munkavállalók hozzájárulnak a vállalat hosszú távú sikeréhez.

Nézze meg, milyen megoldásaink vannak

Nagyvállalatok, kis- és középvállalatok, óvodák, iskolák számára

Megoldásaink nagyvállalatoknak

Kihívás: Több felsővezető családi krízishelyzetekkel küzdött, ami negatívan hatott a döntéshozatalra és a munkahelyi légkörre.

Megoldás: A Válás Kultúra Alapítvány felsővezetői coaching programot indított a vezetők számára, hogy támogassa őket a családi válságok kezelésében.

Eredmény: A vezetők hatékonyabban tudták kezelni a családi problémáikat, ami pozitívan befolyásolta a munkahelyi döntéshozatalt és a csapatmorált.

Visszajelzés: „A coaching program rengeteget segített nekünk. Jobban tudunk koncentrálni a munkára, és a vezetői csapatunk sokkal összetartóbb lett.”
– Kovács Erika, ügyvezető igazgató

Megoldásaink óvodáknak, iskoláknak

Kihívás: Az óvodai dolgozók közül többek váláson mentek keresztül, ami negatívan hatott a gyerekekkel való munkájukra.

Megoldás: A Válás Kultúra Alapítvány gyermekközpontú válási workshopokat tartott az óvodai dolgozóknak.

Eredmény: Az óvodai dolgozók jobban megértették a válás gyerekekre gyakorolt hatásait, és hatékonyabb módszereket sajátítottak el a gyerekek támogatására.

Visszajelzés: „A workshopoknak köszönhetően jobban tudjuk kezelni a saját válási folyamatainkat, és ezáltal jobban tudunk segíteni a gyerekeknek is.”
– Szabó Márta, óvodavezető

Megoldásaink kis- és középvállalatoknak

Kihívás: A vállalatnál dolgozó alkalmazottak közül többen házassági válságban voltak, ami negatívan befolyásolta a munkahelyi teljesítményt és légkört.

Megoldás: A Válás Kultúra Alapítvány családi kríziskezelési képzéseket és workshopokat tartott a cég munkatársai számára.

Eredmény: A munkavállalók jobban megértették a krízishelyzetek kezelésének módjait, csökkent a stressz szintjük, és nőtt a munkahelyi elégedettség és produktivitás.

Visszajelzés: „A Válás Kultúra Alapítvány képzései jelentős változást hoztak a csapatunk életében. A munkatársak magabiztosabbak és nyugodtabbak lettek, ami pozitívan hatott a teljesítményükre.” – Nagy Ádám, HR igazgató

Miért hasznos a felsővezetői képzés vállalat számára?

Amennyiben érdekli támogatásunk lépjen kapcsolatba velünk! Bármilyen kérdés esetén bátran vegye fel velünk a kapcsolatot.

Beszéljünk

Tel: (+36) 30 628-2655
Email: info@valaskultura.hu

Munkaidő

Hétfő – Péntek: 9:00 – 17:00 
Szombat: 10:00 – 14:00

Székhely

2500 Esztergom,
Bánomi ltp. 32. 3/9.

Küldjön nekünk üzenetet

14 + 14 =

Olvassa el Alapítványunk legfrissebb cikkeit:

Támogassa Ön is a családi krízisben és a válásban érintettek jólétét!

A válás rengeteg problémát okozhat, amelyek negatív hatással lehetnek az érintettek életére, főleg a gyermekekre. Támogatásainkat gyermekek megsegítésére, ismeretterjesztésre, egészségggondozásra fordítjuk. Köszönjük adományát!

Iratkozz fel listánkra!