Hogyan válhatok Önkéntessé?

Köszönjük, hogy segíteni szeretnél alapítványunk tevékenységeiben, amely a családi krízisben és válásban érintett családok támogatását célozza meg. 

Érdeklődés és információgyűjtés

Ismerkedj meg az alapítvány tevékenységével és céljaival. Látogasd meg weboldalunkat vagy lépj kapcsolatba velünk közvetlenül az önkéntességi lehetőségekkel kapcsolatban.

Jelentkezés és elbeszélgetés

Vedd fel velünk a kapcsolatot az önkéntesség iránti érdeklődéseddel.

Ezután következik egy személyes vagy online beszélgetés, ahol részletesen tájékoztatunk az önkéntes lehetőségekről és elvárásokról.

Képzés és felkészülés

Amennyiben elfogadjuk önkéntes jelentkezésedet, részt vehetsz képzéseinken vagy bevezető programjainkon, hogy felkészülhess a feladatokra és megismerkedhess a szervezet működésével.

Rendszeres részvétel és elkötelezettség

Kezdjd el részt venni az alapítvány tevékenységeiben rendszeresen. Légy elkötelezett és aktívan résztvevő az adott programokban vagy projektekben, hogy segíthesd előmozdítani az alapítvány céljait és a közösség fejlődését.

Székhely

2500 Esztergom
Bánomi ltp. 32. 3/9.

Elérhetőség

Tel: (+36) 30 628-2655
Email: info@valaskultura.hu

Munkaidő

Hétfő – Péntek: 9:00  – 17:00 
Szomat: 10:00 – 14:00 óráig

Gyakran ismételt kérdések

Tudj meg többet az alapítvány tevékenységeiről és hogyan lehet részt venni a segítő programokban.

Hogyan adományozhatok?

Adományozni kívánsz alapítványunknak? Kérlek, látogasd meg adományozási oldalunkat, ahol részletes információkat találsz az adományozási lehetőségekről. 

Pénzösszeg támogatása banki átutaláson keresztül történhet, közvetlen utalással vagy a weboldalon lévő adományozási űrlap segítségével bankkártyás felajánlással.

Közvetlen utalás esetén:

Kedvezményezett neve: Válás Kultúra Alapítvány

Kedvezményezett bankszámlaszáma:

Erste Bank IBAN HU07 11600006-00000001-99819803

Közlemény: kérünk jelöld meg a támogatás célját. pl. „gyermekek” , „képzés” stb.

Ha egyéb felajánlást szeretnél, lépj velünk kapcsolatba.

Mit fog támogatni az adományom?

Adományoddal segíted az alapítvány válásban érintett gyermekek számára szervezett programjait, beleértve az érzelmi támogatást, ismeretterjesztést, oktatást, sporteseményeket és egészségvédelmi kezdeményezéseket.

Az adományokból befolyó összegek lehetővé teszik számunkra, hogy továbbra is hatékonyan támogassuk ezeket a gyermekeket és családjaikat a nehéz időszakokban.

Kihez fordulhatok, ha kérdésem vagy problémám van?
Hogyan tudok jelentkezni a gyermekem részére az alapítvány programjaira?

Ha szeretnéd, hogy gyermeked részt vegyen az alapítvány által szervezett programokon, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudhasd, hogyan lehet regisztrálni és részt venni.

Milyen konkrét programokat szervez az alapítvány?

Alapítványunk rendszeresen szervez érzelmi támogató programokat, oktatási kezdeményezéseket és sporteseményeket a válásban érintett családok és gyermekek részére. Látogasd meg eseményoldalunkat, hogy tájékozódj a közelgő programokról.

Hogyan lehetek önkéntes az alapítványnál?

Önkéntes szeretnél lenni? Kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az önkéntességgel kapcsolatos részletekért.

Írd meg kérdésedet

8 + 7 =